De toti peretii -Turneu National

Turneu National - De Toti Peretii

DE TOTI PERETII (Totul se transforma)” este o productie teatrala captivanta ce aduce in fata publicului o poveste complexa si plina de umor despre relatiile interumane. Piesa exploreaza dinamica dintre doua vecine, Tora si Cora, care locuiesc intr-un duplex cu gradina. Tora, o femeie divortata cu pretentii intelectuale, isi doreste autoizolarea de Cora, o asistenta medicala pensionara, si fiul acesteia, Vigo. In viata Torei apare si fostul sot, iar situatiile ce se desfasoara sunt inspirate din realitatea curenta si abordeaza teme precum comunicarea intre oameni cu destine diferite si relatiile interpersonale.

Sub indrumarea regizorului Vlad Zamfirescu, spectacolul imbina perfect momentele de comedie cu cele de dramatism, oferind publicului o experienta teatrala complexa si plina de autenticitate. Distributia de exceptie, condusa de Maia Morgenstern, Carmen Tanase si Mircea Rusu in rolurile principale, aduce la viata personaje memorabile si autentice, iar interpretarile lor sunt la fel de intense si subtile.

Costumele realizate de Imelda Manu sunt adaptate cu atentie la tipologia fiecarui personaj si completeaza atmosfera piesei intr-un mod remarcabil. Fiecare detaliu scenografic contribuie la crearea unei lumi captivante si pline de culoare, care atrage spectatorul in universul piesei.

DE TOTI PERETII (Totul se transforma)” este nu doar o simpla comedie de situatii, ci si o oglinda a realitatilor umane, unde rasul si emotia se contopesc intr-o experienta teatrala unica. Cu un dialog bine construit si o regie inspirata, piesa isi propune sa ofere publicului o incursiune in inima vietii cotidiene, cu toate nuantele sale.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile pe platforma noastra ProTicket.ro, iar fiecare spectator este invitat sa se bucure de o seara plina de umor, emotie si reflexie in compania unor actori de exceptie si a unei povesti memorabile.