Selectează o Pagină

Termeni si Conditii

 

În conformitate cu Ordonanţa de urgenţă nr. 174/2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative care reglementează activitatea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, în contextul crizei provocate de COVID-19, modificată prin Legea nr. 131/2021, pentru evenimentele ce urmau a fi susţinute în perioada în care se suspendă dreptul de organizare a evenimentelor, prin decizia autorităţilor publice şi a organizatorilor (nu a PROTICKET MEDIA S.R.L.), urmează să se aplice următoarele reguli:
1. În cazul reprogramării evenimentului, biletul de acces achiziţionat va putea fi folosit pentru noua dată, cumpărătorul beneficiind de toate drepturile conferite de biletul de acces la data reprogramării evenimentului. Termenul de aducere la cunoştinţa publicului a datei reprogramării evenimentului este de maximum 6 luni de la data încetării perioadei de suspendare a dreptului de organizare a evenimentelor.
2. În cazul anulării evenimentului sau în cazul imposibilităţii folosirii biletului de acces la data anulării sau reprogramării evenimentului, participantul va primi din partea organizatorului suma inscrisă pe bilet.
3. În cazul în care voucherul nu este folosit pentru achiziţionarea de produse sau servicii până la epuizarea termenului prevăzut, organizatorul va rambursa toate sumele pe care le-a primit din partea consumatorului.
4. Organizatorul are obligativitatea de a oferi un termen de cel puţin 30 zile cumpărătorului de bilete pentru a opta între păstrarea valabilităţii biletului pentru evenimentul reprogramat sau transformarea lui în voucher. După expirarea celor 30 de zile biletul devine automat valabil pentru ediţia reprogramată a evenimentului.
Prin achizitionarea acestui bilet/bilete cumparatorul se obliga sa accepte si sa respecte regulamentul oficial al evenimentului, precum si urmatoarele prevederi:
5. Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor de intermediere a vânzării de bilete la evenimente, de administrare a comenzilor formulate de utilizatori, de emitere bilet şi a serviciilor conexe acestora, precum şi în scopuri de marketing direct.
5.2 Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul Site-ului.
5.3 Datele dvs. cu caracter personal pot fi dezvăluite partenerilor contractuali ai PROTICKET MEDIA S.R.L. implicaţi în furnizarea serviciilor noastre, precum furnizori de servicii de curierat, de contabilitate, procesatori de plăţi.
5.4 Prin inscrierea pe site-ul proticket.ro va manifestati acordul asupra inscrierii in baza de data a site-ului nostru, fiind de acord sa primiti din partea proticket.ro newsletter cu evenimentele ale caror bilete sunt puse in vanzare prin intermediul proticket.ro; proticket.ro nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe proticket.ro, sau care au orice alt tip de legatura (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.
proticket.ro recomanda utilizarea biletelor electronice (eTicket) pentru anularea timpului de asteptare in vederea primirii biletelor si in conformitate cu reglementarile de protejare a mediului (risipa de hartie, noxe rezultate din procesul de livrare, risipa de resurse).
6. In cazul in care cumparatorul/spectatorul nu se poate prezenta la eveniment din cauza unor motive bine intemeiate (imbolnavire, imobilizare la pat, accident) organizatorul poate returna integral doar contravaloare inscrisa pe bilet fara taxele aferente emiterii eTicket (biletul electronic).
7. Preturile contin TVA.

DIN RESPECT PENTRU ARTISTI VA RUGAM RESPECTATI ORA DE INCEPERE A REPREZENTATIEI! ACCESUL DUPA ACEASTA ORA ESTE INTERZIS!
PERSOANELE CARE BENEFICIAZA DE REDUCERI LA BILETE ( PENSIONARI,ELEVI,STUDENTI) SUNT OBLIGATI SA PREZINTE ACTE DOVEDITOARE CARE SA INSOTEASCA BILETUL!

Biletul isi pierde valabilitatea dupa ce cumparatorul/spectatorul paraseste locatia evenimentului.
Biletul isi poate pierde valabilitatea dupa inceperea spectacolului dacă organizatorul specifica astfel
Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului in alte scopuri decat cele prevazute poate aduce cu sine anularea biletului/biletelor, si poate interzice accesul detinatorului biletului la eveniment.
Biletele care nu au fost achizitionate prin proticket.ro nu se vor primi catre retur.
Biletele care nu sunt achizitionate prin intermediul proticket.ro dar poarta insemnele site-ului nostru vor fi anulate iar spectatorii ce le prezinta la intrare reclamati catre autoritatile competente.
Returnarea biletului in cazurile mentionate mai sus, nu este posibila.

In cazul unei anulari, amanari, sau schimbarea programului unui eveniment, sumele rezultate din costurile suplimentare ( transport, hotel, curier, taxe bancare, taxe procesare bilet, etc.) nu vor fi acoperite. Se va returna doar contravaloarea biletelor, suma inscrisa pe bilete.
Introducerea si/sau utilizarea in incinta a obiectelor contondente sau taioase, sticle, cani, bete, arme, artificii sau alte obiecte listate in regulile de ordine interioara ale locatiei sunt strict interzise.

Proticket.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea in cazul in care taxele de livrare depasesc sumele mai sus mentionate sau in cazul in care au fost efectuate livrari fara receptionarea biletelor.

Va rugam sa desfaceti plicul in prezenta curierului. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Refuzul primirii biletelor sau anularea unei comenzi plasate si confirmate implica plata contravalorii taxelor de curierat, dus-intors. in conformitate cu prevederile OG 130/2000, in cazul renuntarii la cumparaturi, cheltuielile de transport vor fi suportate de client.