Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 7 aprilie 20:00.

DATA SI LOCATIA

7 aprilie 2024 Ora: 19:00
Cinema Sergiu Nicolaescu (Strada Siretului 8, Târgu Jiu 210190)

Spectacolul TEATRULUI PRINCIPAL, „BARZA DOMNULUI MINISTRU” ajunge pe scenele teatrelor romanesti cu o distribuție de exceptie – Adriana TRANDAFIR, Mihai CIUCA, Laura COSOI Doina TEODORU si Gabriel FATU.

Adaptare dupa André Roussin, piesa scrisa in anul 1951 inlantuie o suita de situatii pline de haz, in care qui-pro-quo-urile se succed rapid, iar personajele dau replici scanteietoare intr-o comedie exploziva.

In BARZA DOMNULUI MINISTRU intram in familia Jaquet, care urmeaza a fi blagoslovita cu noi membri. Olympe, sotia politicianului Charles, ramane insarcinata exact cand acesta ia masuri legislative in direcția drepturilor sexuale si reproductive. Georges, baiatul celor doi, asteapta un copil cu secretara tatalui sau. Thèrése, fata in casa, este si ea insarcinata, la fel si Annie Jaquet, fiica politicianului si a lui Olympe.

Astfel, Teatrul Principal propune una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez, plina de incurcaturi, tot soiul de aventuri si nazbatii ale personajelor: „BARZA DOMNULUI MINISTRU”.

Costume: Geanina Punkosti

​Regia: Lucian Iancu

Alte evenimente din oras

Nu mai sunt evenimente disponibile in orasul dumneavoastra!